"MS Instalacije 2005" D.O.O.
Kamenjareva 8
22300 Stara Pazova
022/311-651
063/10-62-001
msinstalacije@yahoo.com
www.msinstalacije.rs
Radno vreme: 08 - 16 časova
Kamenjareva 8 22300 | Stara Pazova +381 22 311 651 info@msinstalacije.rs Pon - Pet: 08 - 16

„MS Instalacije 2005“ d.o.o. je firma čije je dugogodišnje znanje i iskustvo sticano u inostranstvu, prevashodno u Austriji i Nemačkoj, samim tim to iskustvo i profesionalnost  primenjujemo u radu na domaćem tržištu. Dokaz naše profesionalnosti i pristupa radu  su  mnogobrojni i zadovoljni klijenti. Osnovna delatnost firme su gasne i vodo instalacije, grejanje, usluge zamene dovodnih i odvodnih vodoinstalacija ali smo medju prvima u Srbiji uveli i usluge mašinskog izvlačenja (isušivanja)  vlage iz prostorija, isušivanje vlage iz stanova kao i navlaživanja istih. U tom poslu koristimo mašine poznate firme WD-AUSTRIA, čiji smo ovlašćeni zastupnici za Srbiju,  koje nam osiguravaju pouzdan i kvalitetan rad.

Mašinsko isušivanje vlage u građevinarstvu danas je postalo neminovno.Stara izreka kaže „Vreme je novac“ , a mašine za isušivanje upravo skraćuju vreme u građevini što ide na dobrobit izvođaču građevinskih radova (smanjuju se troškovi) ali i vlasniku objekta (ranije useljenje u objekat) .

Uspešno isušivanje u toku gradnje je garancija da se nakon useljenja neće stvarati buđ zbog preostale vlage u zidovima.Osim toga mašinsko isušivanje je kod loših vremenskih uslova jedina mogućnost bržeg sušenja cementnih podova.

Takođe zastupamo i renomiranu kompaniju Envirolyte koja svojom ekološkom tehnologijom vrši dezinfekciju, higijenu i tretman vode uindustriji i poljoprivredi.

Pored raznih priznanja izdvojili bismo i bonitetnu ocenu A+ za 2017. godinu čijim se sertifikatom potvrđuje da spadamo u sam vrh bonitetne izvrsnosti. Kontinuitet priznanja smo nastavili i u 2018. godini bonitetnom ocenom AAA.

Kontaktirajte nas i uspostavimo uspešnu saradnju!

 

foot