"MS Instalacije 2005" D.O.O.
Kamenjareva 8
22300 Stara Pazova
022/311-651
063/10-62-001
msinstalacije@yahoo.com
www.msinstalacije.rs
Radno vreme: 08 - 16 časova
Kamenjareva 8 22300 | Stara Pazova +381 22 311 651 info@msinstalacije.rs Pon - Pet: 08 - 16

Tretman i higijena bazena

swimming pool 389267 1280 Pixabay gregoryButler
Javni i privatni bazeni, tursko kupatilo, džakuzi i vode
Hlor je sve do skoro bio glavno sredstvo za dezinfekciju bazena i za suzbijanje bakterija.Ali sam hlor nije uspevao da bude siguran za neželjne reakcije, svrab očiju i druge neželjne reakcije  i neželjne pojave po telu u dodiru sa hlorom. Sve veća interosovanja se pojavljuju za dezifekciju vode sa tehnologijom i opremom Envirolyte!

Bazeni zapremine od 300 m3
Olimpijski bazeni od 600 do 3000m3
 
  • Kroz paralerno ubrizgavanje neutralnog anolita u jedan bazenski sistem,voda je upotrebljiva beskonačno bez ikakvih nepoželjnih štetnih pojava alergije.
  • Neutralni anolit uništava sve bakterije,viruse,gljivice i alge sa neutralnim pH-vrednostima. Suprotno od hlora posebno se koristi zbog osetljive kože, svraba očiju ili sluzokože.
  • Doziranje neutralnog anolita pomoću jedne ,reguliše se unešena količina vode,  Anolit nema štetno dejstvo po naše zdravlje, može da se koristi u neograničenom vremenskom periodu.
  • Korišćenje anolita za dezinfekciju bazena već godinama se koristi u Rusiji i Estoniji. Priznato je od državnih institucija za jednu od sigurnijih i boljih alternativa od korišćenja hlora.
  • To je razlog zbog koga kupanje u vodi čini prijatnim, jer nema mirisa hlora, nema iritacije očiju ni kože.
Rezultati sa neutralnim anolitom
Rezultati pokazuju da stalna doza neutralnog anolita u odnosu 1:1000 ima efikasno zagarantovanu dekontaminaciju vode. To potvrđuje i podatak da su analizirani za mikrobiološku analizu specijalizovanih laboratorija. Hemijski sastav tretirane vode u skladu je sa zahtevanim standardima.
 Korišćenje bazena koji se tretiraju neutralnim anolitom,čini kupanje pravim užitkom. Jak miris hlora nadraživanje očiju i iritacija kože, se ne pojavljuju kod upotrebe anolita.
 
Proces proizvodnje anolita je bezopasan za osoblje . U odnosu na druge alternative ovde nema opasnih hemikalija niti štetnih gasova.
Vreme nakon koga se ostvaruje dekontaminacija je svedena na minimum, neutralni anolit za samo nekoliko sekundi deluje i uništava sve bakterije , gljivice i viruse.
 
- Nema potrebe za posebne na kiseline otporne pumpe, jer kada se koristi razblaženi neutralni anolit ,on nema korozivno svojstvo.
- Neutralni anolit nije samo jeftinija alternativa hlora,nego je uz to i bezopasan i ekološki.
foot